Gyurcsány: Orbán Viktor nem fasiszta

Tbg
POLITIKA
2013 május 13., 19:21
comments 1
  • Molnár F. Árpád egy kicsit be van kattanva
  • Gyurcsány Ferenc szeretne bejutni a Parlamentbe
  • Mindketten ismerik az igazságot...
  • ...és nem szeretik Orbán Viktort
photo_camera Molnár F. Árpád és Gyurcsány Ferenc a balatonfüredi szívkórház kertjében

Egyesek a világvégét emlegetik, mások csak felkiáltójelekkel képesek kommunikálni, mióta kikerült a hálóra Molnár F. Árpád és Gyurcsány Ferenc találkozásáról készült videó. A Hírháttér Multimédia alapítóatyja, a világot fojtogató kémhálózat szinte egyetlen tanúja, Molnár F. Árpád a volt miniszterelnököt Balatonfüreden kaptak el egy rövid beszélgetésre.

Az egyes vélemények szerint egyszerűen csak elmebeteg Molnár F. Árpád az egyes vélemények szerint egyszerűen csak elmebeteg Gyurcsány Ferencet először a Demokratikus Koalíció várható terveiről kérdezte. Ebből túl sok érdekesség nem derült ki, a volt miniszterelnök elmondja, hogy a hét egyik felében vidéken politizál, minden nap egy-egy megyében érdeklődik különféle inzéményvezetőktől a részletek felől: "Ne csak az egészet lássam."

photo_camera Molnár F. Árpád Balatonfüreden

A Hírháttér Multimédiát természetesen a DK szervezeti, hálózati felépítése érdekli leginkább, ezért Gyurcsány Ferencnek erről is be kell számolnia. "Elsők, másodikak vagyunk az ellenzéki oldalon" - fitogtatja erejét a volt miniszterelnök, magát nagyon népszerű politikusnak állatva be.

Molnár F. végül rátér a lényegre.

"Az Orbán rezsim már a 2000-es évek környékén is fasisztoid volt" - jegyzi meg, majd igyekszik Gyurcsányt is erre a platformra állítani, ám az őszödi szónok megszimatolva valamit óvatosan kikerüli a csapdát, és őszintén szólva az unalomig ismert nótát fújja csak, miszerint Orbán nem fasisztoid, csak használja a szélsőjobb eszméit a maga politikájához.

"Nem gondolom, hogy demokrata lenne a miniszterelnök, azt gondolom az önkény embere, de - újra mondom - szerintem nem fasiszta." Ezzel a mondattal zárul a Hírháttér Multimédia Balatonfüredi riportja, de az utolsó képek alá bevágott zene mégis valami furcsát sejtet.

Talán Gyurcsány is az Echelon prófétája lett? Őt is behálózták? Talán a következő adásból kiderül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.