Olcsón vett összeesküvős történelmi fantasyt a Jobbik

POLITIKA
2013 május 16., 09:16
comments 2

Két alkalommal is kapott megbízást a Jobbiktól Ilkei Csaba tudományos kutató, az Új Reflektor magazin egykori szerkesztője, volt MDF-es képviselő.

Szerencsére a 2012 január 1-én megrendelt Titkos nemzetközi szervezetek a nagytőke globális rendszerében című tanulmány már a teljesítési határidő előtt három nappal, 2012. január 12-én felkerült a kuruc.infora. A Jobbik amúgy Ilkeinek 950000 forintot fizetett ki ezért a munkáért.

A 27 oldalas tanulmány gyakorlatilag egy alapos gyűjteménye az interneten keringő szélsőbalos és szélsőjobbos narratíváknak. Az egésznek pedig vállaltan az a célja, hogy megmutassa, egy titkos háttérhatalom irányítja a világot.

Jewish-conspiracy-mural

Minden mögött amúgy a zsidó bankárok, elsősorban Mayer Amschel Rotschild, és az ő leszármazottai állnak. Rotschild családjára fűzödik rá aztán követhetetlenül minden, a szabadkőművesek  a világkormány, a magánpénzek, a bolsevikok, a General Motors, Soros György, az első internacionálé és persze az Európai Unió. Annyira sokszereplős a történet, mint kb. a Gyűrűk ura, csak ott Tolkien legalább mellékelt rajzolt családfákat a könyvhöz. Egykét infografikát ez a tanulmány is elbírt volna.

Azért pár érdekes dolog így is kiderült:

Kevesen tudják, hogy az 1948-49-es magyar polgári forradalom és szabadságharc igazi oka az önálló magyar pénzrendszer megteremtése volt.

Mert Kossuthék saját pénzt akartak és kiléptek volna a Rothschildok irányította bécsi bankrendszerből.

Kiderült az is, hogy a Rockefellerek juttatták hatalomra a náci pártot és Hitlert Németországban. Később azonban

Hitler „hatalmas bűnt” követett el a Pénzügyi Internacionaléval szemben, amikor, megszegve a megállapodást, magához vonta a pénz kibocsátásának előjogát, és nemcsak fizikai formát öltő pénzt bocsátott ki, de ún. számlapénzt is. Így Hitler lényegében támadást intézett a nemzetközi pénzügyi közösség gazdasági hatalmának legfontosabb pillére, a pénzkibocsátás-hitelezés és kamatszedés magánmonopóliuma ellen. Ezért a többi burzsoá állammal együtt az ő rendszerének is pusztulnia kellett.

Fontos új történelmi ismeret volt a számomra az is, hogy a második világháború végkifejlettét előre megmondta egy Rakovszkij nevű zsidó kommunista Sztálinnak, már 1939 előtt. Szintén Rakovszkij mondta (a csupa nagybetű az eredeti szövegből van)

"ÉN ISMEREM A TITKOT. TERMÉSZETESEN NEM AZÉRT, MERT SZABADKŐMŰVES VAGYOK. AZ KEVÉS LENNE. HANEM AZÉRT, MERT SZÁRMAZÁSILAG "AZOKHOZ" TARTOZOM: ZSIDÓ VAGYOK."

Az "Azok" hozták amúgy persze az Európai Uniót is, nyilván a Bilderberg csoport segítségével.

Sajnos a tanulmány második fele még követhetetlenebbé válik, annyira sok a szervezet, csoport, zsidó és bankár,  hogy nagyon nehéz kivenni a kapcsolódási pontokat. Biztos pont, amikor valakiről kiderül, hogy kapcsolódik a Rotschildokhoz.

Azért az kiderül, hogy az egyetemek és tudományos intézetek kizárólagos tulajdonlásával teremtik meg a legitimációjukat a háttérhatalom szereplői, szóval ha jól értem, ha valaki egyetemre jár, már eleve gyanús. Vannak gyanús sajtótermékek is, melyekből nem érdemes tájékozódni, mert a tömegek gondolkodásának átformálását, meggyőzését, a nemzeti értékrendek megtörését szolgálják. Ezekről listát is közöl a tanulmány:

  • New York Times, Washington Post, Newsweek, International Herald Tribune, Time Warner, Times Mirror; CNN, ABC, CBS, NBC; The Economist, a német Der Spiegel, a francia Le Monde, a Foreign Affairs, a Commentary, a The National Interest; Reuters, Associated Press, DPA, France Press.

A legújabb korig eljutó tanulmány leleplezi a magyar politikai elitet is, ki nem találnák kinek a szolgálatában állnak?!%!

leleplezo.hu

Ilkei egy másik tanulmány megírására is kapott megbízást, idén márciusban 870000 forintot fizetett ki neki a Jobbik-frakció egy az 'Államadósság, mint a politika diktatórikus eszköze - Történelmi tanulmány a XXI. századból című munkáért, de sajnos ez még nem lelhető fel az interneten.

Ilkei jelenleg a Leleplező magazin munkatársa, a lapon keresztül próbáltuk elérni, de azt a választ kaptuk, hogy visszavonultan él, és nem adhatnak hozzá elérhetőséget.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.