Rákay Philip felesége, a Fidesz állandó tanácsadója

POLITIKA
2013 május 16., 14:13
comments 19

A Wieber and Wieber Kft.-t a Fidesz-frakció havonta fizette kommunikációs tanácsadásért. A cég tulajdonosa Wieber Tamás és Wieber Orsolya. Utóbbi Rákay Philip felesége.

A Wieber and Wieber 2011. januártól agusztusig, majd 2012. januártól 2013. március 31-ig havonta kapott 600 ezret a Fidesz-frakciótól. Tavaly az utolsó két hónapban törvényjavaslatra vonatkozó tanácsadésért fizették. Idén februárban és márciusban összevontan kaptak 1,2 milliót. A cég összesen 13,8 milliót keresett a frakción.

photo_camera Szijjártó Péter mellett jobbra Rákay Philip
Fotó: fideszfigyelo.blog.hu

Érdekesség, hogy 2011. szeptembertől decemberig a Füleky Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. is adott kommunikációs tanácsadást a Fidesznek, szintén havi 600 ezerért, azaz összesen 2,4 millióért. Rákay „Philip” Kálmán 2010 márciusában lépett ki a cégből, azóta Füleky György az egyetlen tulajdonos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.