Parapszcihológusként is dolgozik a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. kommunikációs vezetője

politika
2013 július 02., 07:01
photo_camera tumblr.com

Tumblr-n bukkant fel éjjel a fénykép, amin Légrádi Petra, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (NDN) Zrt. marketing- és kommunikációs vezetője látható az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában, mint parapszichológus. Légrádira rábukkantunk a napidoktor.hu adatbázisában is, e szerint

A „Mantra" Természettudományi Szabadegyetem Parapsychológiai Karán szerezte meg elméleti megalapozottságát

Telefonon Légrádi is megerősítette, hogy munkája mellett parapszichológusként is praktizál, mert szeret segíteni az embereken. Az egészséges életmód elkötelezett híve, ezért is tartja fontosnak, hogy az új trafikrendszerben kiemelt figyelem jut a fiatalkorúak védelmére. Azzal is egyetértett, hogy felnőttek egészségének sem tesz jót, ha dohányoznak, ő maga sem dohányzik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.