MÉG MEG SEM JELENT A HETI VÁLASZ, DE MÁR VAN CÁFOLAT!!!

Tbg
politika
2013 július 10., 15:19

Schiffer_cimlapKénytelen vagyok cáfolni, ami a Heti Válasz online verziójában megjelent ma Küllői Péterről. Nem ő kereste meg az LMP-t, hanem mi őt és nem ő akarta támogatni az LMP-t, hanem mi kértük erre, amit ő határozottan, de udvariasan elutasított, mondván, hogy az ő társadalmi ügyeinek és személyes vállalásainak ártana bármely politikai szerveződés támogatása.

- Mindezt Ertsey Katalin képviselő írta a Facebookon, aki sokáig LMP-s képviselő volt, aztán valahogy a két szék közé esett, sem a Jávor-féle Párbeszéd Magyarországérthoz sem a Schiffer-féle LMP-hez nem csatlakozott végül.

A Bajnai Gordon körül kutakodó Heti Válasz (HV) holnapi számában Schiffer András mondja, hogy Küllői Péter már 2008-ban megkereste az LMP-t, de elutasították. Küllőről a HV írt sokat mint Bajnai egyik üzlettársáról, régi kapcsolatáról.

Update, 19:54 - Közben sikerült elérnünk Schiffer Andrást, aki éppen külföldön van. Schiffer elmondta, nem beszélt az interjúban az LMP finanszírozásáról, a Bajnai hálózatáról csak a kérdező beszélt, amire ő úgy reagált, nem tud ilyenről és nem hisz az összeesküvésben.

Ami ma megjelent a HV online-ban, az úgy nincs benne a nyomtatott interjúban.

"Külföldön van, ezért nem beszéltünk hosszan" - írta még az őt elérő kollégánk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.