Megvan a Bentley tulaja

autó
2013 július 15., 16:28
photo_camera Légyszineírjátokkianevem belga barátja Bentley-je felé sétál.

A kitartó oknyomozó munka meghozta a gyümölcsét.

444: Jónapot, én a 444 újságírója vagyok, és több levelet kaptunk, hogy ön a Margit körúton álló szlovák Bentley tulajdonosa.

Légyszineírjátokkianevem: Láttam a cikket. Nem én vagyok a tulajdonos, erről elég sok papír van.

444: De nincs semmi köze az....

Légyszineírjátokkianevem: A kocsi egy belga barátomé, aki ma reggel utazott el külföldre. Őt úgy hívják, hogy *****, de ne írjátok ki a nevét.

444: És ő kölcsönadta a kocsit?

Légyszineírjátokkianevem: Nem. Ő a **** utcában lakik, és megkérdezte, hogy átállhatna-e ide az autóval, hogy rajta tartsuk a szemünk, amíg ő külföldön van.

444: Szóval ő állt meg itt a kocsival, és nem ön?

Légyszineírjátokkianevem: Igen. A kocsi már itt volt reggel, amikor beértem. Tudom, hogy az nem olyan érdekes, de holnap lehet, hogy már egy Daewoo fog ott állni.

444: És azt nem tudja véletlenül, hogy miért tilosban állt meg? Meg hogy miért szlovák rendszámú a kocsi, ha a tulaj ugye belga?

Légyszineírjátokkianevem: Neki több országban is van cége, gondolom ezért a szlovák rendszám. Azt nem tudom miért tilosban állt meg, nem voltam itt.

444: Akkor azt írom, hogy beszéltünk önnel...

Légyszineírjátokkianevem: Légyszineírjátokkianevem.

444: De valamit írni kéne, hogy ezt kitől tudjuk, mert ugye az ujjamból is szophattam volna ezt az egészet. Mondjuk, hogy egy Margit körúton található cég vezetője?

Légyszineírjátokkianevem: Az lehet. Egyébként most hívtam a barátomat, hogy kerékbilincset raktak az autójára.

Amúgy Légyszineírjátokkianevem belga haverja elég sokat utazhat, már öt napja is itt parkolt a kocsija, nyilván szívességből.

Az élő közvetítés:

Streaming Live by Ustream

Aki ne adj isten látná a közvetítésen a belgát, ahogy leveteti a kerékbilincset, vagy elviszi a kocsit, az mindenképpen csináljon screenshotot és küldje be: szerk@444.hu. Más Bentleys fotó is érdekel ugyanitt.

Előzmények, hasznos parkolási információk, bentley-is infók errefelé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.