A luxy, a $wag, a cool és a trú - Balaton Sound fanzine 18 éven aluliaknak!

Popkult
2013 július 16., 08:11
  • Íme a One Direction a brit Glamour magazin augusztusi számának címlapján. Elképesztően jól néznek ki, ugye?
  • Az American Girl énekesnője a Katy Perrytől kapott fürdőruhában ünnepelt!
  • Gec, Macklemore mekkorát megy az új klipjében!
  • ...
  • Most, hogy megszabadultunk a felnőttektől, végre beszélhetünk az igazán fontos dolgokról!

Kati, meg kristály, mi? Ne röhögtess, tata! Négy fontos dolog volt idén a Soundon:

  • Luxy
  • Swag
  • Cool
  • Trú
  • És ezek keveréke
  • Ja, az már öt :DDD

Mindenek előtt: LUXY-nak lenni nem bűn!

Viszont vannak fokozatai. És ennek biztosan egy felsőbb szintje, ha zavartalanul vágatod a hajad, miközben körülötted borul a veretés.

Na és mi az, ami nagyon nem luxy? Hát persze, hogy a fehér kanapé ami úgy hozzánőtt a Sound IMIDZSÉHEZ, hogy sok tényleg luxy ember már csak azért nem mer eljönni ide, nehogy véletlenül lefotózzák, amikor egy ilyen közelében van. Klasszikus béna fehérkanapézás:

De nem azért vannak az igazi prók, hogy ebből egyetlen mozdulattal ne legyen EGYSZERRE TRÚ ÉS LUXY. Bohóckodás poharakkal? Legfeljebb a Hajógyárin, haver!!!

Húúú, túl gyors a tempó! Pihenjünk meg minden idők legnagyobb bulijelenetével, aminél soha semmi nem lesz jobb a Soundon.

Na jó, vissza a trúsághoz! Mi is kell ehhez, hallgatni valami olyan zenekart, amit rajtad kívül tutira senki sem ismer? GIGALOL! Sokkal trúbb teljesen őszintén a világ elé tárni, hogy RAJONGSZ valamiért, ami utoljára 2007-ben volt érdekes. A haterek meg mennyire bekaphatják már!!!

Persze lehet ezt is bénán csinálni. Ironikus bajusz 2013-ban???
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

A $wag, na az már egy bonyoltabb dolog.

Ellentétben a coollal, ami vagy ordít valakiről első pillantásra, vagy megette a fene az egészet.

Ennyi talán elég is az alappéldákból. Na jó, még egyszer kanyarodjunk vissza a radikál luxyhoz, bár ennek semmi köze a Balaton Soundhoz, csak ma láttam az interneten, és tökéletesen illik ide.

"Hello, honnan is ismerjük egymást? Ja, persze, már emlékszem, a jó pasik klubjából!" Bazz, tökéletes férfinak lenni és veled egy KA$ZT-hoz tartozó barátoddal beragyogni a Balaton partját = Luxy, cool és trú, viszont minimálisan sem swag!

A legfontosabb persze az, hogy mindenki vállalja a saját stílusát - minden körülmények között!

Ennyi gyakorlás után már rátok is bízhatunk egy feladatot. Egységfrontban nyomulni a haverokkal alapvetően eléggé trú, de azért sok függ a körülményektől is. Következzen egy kis kvíz.

Persze egy kis csipkelődés belefér, de az egész nem a széthúzásról szól, hanem arról, hogy IF THE KIDS ARE UNITED, THEY WILL NEVER BE DIVIDED, ahogy azt Justin Bieber nagyon helyesen megénekelte. Itt a példa a tökéletes egységről: két luxy lány, az előtérben egy gigantikusan swag fiú (NAPSZEMÜVEG hátul a nyakon FORDÍTVA megvan? ilyen még a 444 napszemüveg-tesztelőinek sem jutott eszébe!), hátul egy szolidan cool srác, és hogy ők, így, együtt: AZ MAGA A TRÚ.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.