Simicska Lajos mögött minőség áll

politika
2013 augusztus 06., 07:44

Az eddigi legjobb Surján László poszt a Facebookon.

IDÉZEK EGY 2012-BEN A NÉPSZAVÁBAN MEGJELENT CIKKBŐL:
Az persze enyhe túlzás, hogy a Kínai Birodalom határain, vagyis a Kínai Nagyfalon kívül az űrből csak Simicska Lajos birodalma látszana szabad szemmel, de el kell ismerni, nagyon ügyes a pasas. Neki mindegy, milyen színű a kormány, szorgosan nyeri a pályázatokat és viszi feltűnés nélkül az állami pénzeket, földeket.
A SZERZŐ BIZONYOS ZSEBESI.
NEM TŰNIK FEL SENKINEK, HOGY AMENNYIBEN SIMICSKA MINDENFÉLE SZÍNŰ KORMÁNY ALATT EREDMÉNYESEN PÁLYÁZIK, AKKOR NEM POLITIKAI "MUTYI", HANEM MINŐSÉG ÁLL MÖGÖTTE?

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.