Itt vannak az exkluzív belépők az Orbán-esküvőre!

bulvár
2013 szeptember 06., 06:17
  • Szombaton rendezik az évtized magyarországi eseményét, Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvőjét, majd az azt követő lagzit.
  • Ez sajnos a nyilvánosság kizárásával zajlik.
  • Sikerült megszereznünk a belépésre jogosító karszalagok mintapéldányait.
  • Itt vannak a templom megközelítéséhez szükséges engedélyek is.
  • Letölthető, kinyomtatható!
  • Koncepció és kivitelezés: Fejér Etelka

Az ifjúsági szervezet tagjainak be kell érniük a fapados változattal. A karszalagot, amivel beléphetnek az Országúti Szent István Első Vértanú (Ferences) Plébániára, majd a Tiborcz-tanyára, innen tölthetik le.

szalag - fidelitas

Közgép-dolgozó? Így már mindjárt más a helyzet, a kiváltságokkal járó karszalagot itt találja.

szalag - közgép

És ami nélkül nem buli a buli:

szalag-vip-glitterszoveg-760

A belépésre és a programokon való részvételre csakis sérülésmentes karszalag jogosít. Gondoltunk azonban azokra a VIP-vendégekre is, akiknek nincs glitteres gif-nyomtatójuk, ők itt találják saját karszalagjukat.

wedding2

A helyszín megközelítéshez nem csak karszalagokra van szükség. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. limitált kiadású, ünnepi matrica kibocsátásával tiszteleg az ifjú pár előtt. A matrica felragasztása biztosítja tulajdonosa számára a Margit körúton való zavartalan áthaladást. Töltse le, nyomtassa ki, vigye magával!

behajtási engedély

Ügyeljünk a helyes használatra!

wedding_1

Aki nem autóval érkezik, annak speciális gyalogos engedélyre lesz szüksége. Aggodalomra semmi ok, innen beszerezheti.

tanúsítvány - gyalogos

Figyeljen, bármikor ellenőrizhetik a műveleti területen!

wedding3

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.