Oda a meglepetés nászajándék, a baloldali sajtó megint Orbán Ráhelékkel szúrt ki

politika
2013 szeptember 06., 06:06
comments 11

A Népszabadság írta meg, hogy Orbán felcsúti helytartója, Mészáros Lőrinc polgármester, a felcsúti Puskás Akadémia elnöke egy autót fog adni az ifjú párnak.

Nem ez az egyetlen hír Mészárosról, az is kiderült, hogy a polgármester-cégvezető-klubtulajdonos-földbirtokos éppen most bízta meg saját cégét, hogy egy egymilliárd forintos munkával ugorjon már be a stadionépítésbe. Pontosabban a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumi elnöke (Mészáros Lőrinc) felkérte a Mészáros és Mészáros Kft.-t a munkálatokra. A Népszabadság szerint ez azért is fura, mert Mészáros tavaly még azt mondta az Átlátszónak, hogy cége nem vesz el pénzt az alapítványtól.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.