14:20 Figyelnie kell, nehogy elnyomja partnerét

bulvár
2013 szeptember 07., 12:19
comments 1

A Ráhel név jelentése Benedekné Virág Katalin szerint:

Ráhel (héber): anyajuh, bárány

Érzelmei meghatározzák létét és céljait. Szeretne sikeres lenni, bizonyítani rátermettségét, ezért küzd és dolgozik. Gyermekkorában is segíteni és támogatni kell az önelfogadását. Erősíteni kell nőiességét, mert nehezen fogadja el. A hagyományos női szerep nem vonzza, nehezen rendelődik alá. Keresni fogja a külvilágban való szereplés , a kapcsolatok lehetőségét. Mindig saját erejét és lehetőségeit használva jut el a sikerekig. Nehezen tud megfelelni az elvárásoknak, ezért nehezen viseli a kritikát. Semmit nem ad fel, amit kitűz, azt el is éri. Minél előbb lesz családja, ez annál könnyebben teljesülhet. Olyan társra van szüksége, aki felnéz rá és becsüli őt. Párjánál erősebb és határozottabb lesz. Figyelnie kell, nehogy elnyomja partnerét, mert akkor egyedül marad. Problémákat az elvárásai és kielégületlensége okoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.