14:21 Szenvedélyesen kötődik az élet kínálta élvezetekhez

bulvár
2013 szeptember 07., 12:23

Az István név jelentése Benedekné Virág Katalin szerint:

István (ógörög): koszorú

Irányultsága, hogy valamilyen területen hatalmat és elismerést kapjon. Az a legfontosabb, hogy milyen célt választ, mert azt mindenképpen eléri. Törekszik minden olyan pozícióra, amelyet a társadalom elismer és megbecsül. Rendkívül meggyőző tud lenni, ezért is tud vezéregyéniséggé válni. Vigyáznia kell, mert hajlamos az érdekkapcsolatok építésére, így elveszti hitelét. Nem tud alárendelődni, öntörvényű. Azok a hívatások jók számára, amelyekben nem kérdőjeleződik meg fensőbbsége. Mindenkitől teljes odaadást vár, ebben nem lesz elnéző. Fontosak számára az anyagi sikerek és lehetőségek. Szenvedélyesen kötődik az élet kínálta élvezetekhez. Meghatározó lehet a szerelem és a testiség. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott adottságokat és lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Tehetsége nem teszi tévedhetetlenné, ezt meg kell tanulnia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.