Orbán Goes to London: a látogatás 5 legcukibb pillanata

Tbg
cukiság
2013 október 11., 12:45

Összeszedtük a legfrissebb Orbán-videó legcukibb pillanatait, amik a miniszterelnök londoni látogatásáról készültek.

5. Orbán nem ismeri azt a fogalmat, hogy osztályharc

A látogatásról készült propagandavideó rögtön az elején bájos pillanattal nyit: Orbán nem az őt fogadó diplomatának, hanem az ajtónállónak nyújt kezet.

4. A pénzügyminiszter párhuzamosan vágott macskája

Erről a macskáról már volt szó, a Downing street 10 mellett lakik, Freyának hívják és a brit pénzügyminiszteré. Ezt csinálja, amikor a gazdái dolgoznak, a videón többször bevágják, miközben Orbán Cameronnal beszél.

3.  Do You Know Where 10 Downing Street Is?

Itt Orbán először nem veszi észre, merről közeledik kollégája, David Cameron, ezért a huszáros fordulat. Sajnos a jelenet a videón el van vágva (ha úgy tetszik, manipulálták:-), valószínűleg nagyobb lehetett a buli a félreértés miatt, de így is cuki, ezért itt a helye.

2. A diplomaták nem fehérvári huszárok

Ez az a pillanat, amikor a miniszterelnök éppen elmondott egy viccet ("Hajrá, Suka!") a brit magyar követség munkatársainak, és kitör a nevetés. Hát igen... ilyenek a diplomaták, amikor kitör belőlük a nevetés. Orbán feltehetően nem ilyen társasághoz szokott, ha vicceket mesél.

1. Orbán és Cameron Az ajtó előtt

Ezzel a pillanattal már foglalkoztunk, de annyira megragadott a kép, hogy bekerült a legjobb pillanatok közé is. Alig van különbség a két elegáns, konzervatív politikus között, pedig Európa két, átellenes széléről származnak. Az azért feltűnő, hogy Orbán tud egyenesen állni, Cameron nem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.