Öneltérítés zenére

ZENE
2013 október 27., 09:11

A szokásos másnaposságűző hétvégi szettet ezen a héten Puskár Krisztián tette össze, és egy ínyencségekkel telepakolt borzasztó eklektikus 65 percet kaptunk. Ami nem csak ezen a bágyadt vasárnapi induláson fog átsegíteni, de később is bármikor újra elő lehet majd venni. Olyan ez az egész, mintha egy napsütötte délelőtt a Pecsa bolhapiacán turkálnánk a régi bakelitek között. Csak itt most csak kincseket találunk.

Puskár a Budapest egyik legmegbízhatóbb bulifelelősének számító Küss Mich dj és szervező-duó tagja, emellett pedig a kísérleti zenéknek otthont teremtő Uh (egykor Ultrahang) Fest egyik szervezője, és az Origó kultrovatának szerkesztője. Mixe pedig tényleg olyan lett, hogy nem nagyon tudjuk körbeírni, szintis őrültségek, misztikus pillanatok, váratlan kiakadások és önfeledten mosolyogtató hangok váltják egymást ebben a bő órában.

444_hangOver_#24 - Puskár Krisztián by !!444!!! on Mixcloud

Most is kaptunk rövid leírás a válogatás mellé:

Iszonyat másnapos voltam, amikor múlt vasárnap összeraktam ezt a mixet. Az Aspirin és a sok víz szart sem ér, ilyenkor csak olyasmiket tudok hallgatni, amik nem három és fél perceket töltenek meg, hanem az _idõt_. Ha már nem könnyíti meg, remélem, intenzívebbé teszi a lassú, lelkiismeretfurdalással terhelt, tehetetlen másnaposság érzését mindenkinek. A végén van egy szép olasz dal Varsóról.

photo_camera (fotó: Csatári Gergely)

Sorozatunknak ez már a huszonnegyedik állomása, a korábbiak között itt lehet böngészni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.