Tanyafejlesztési, mondom, tanyafejlesztési támogatást nyert Rogán Antal belvárosi önkormányzata!!4!

POLITIKA
2013 november 06., 15:23

220 millió forintot, a nemrég kétmilliárdról 3,5 millárd forintra emelt tanyafejlesztési program keretösszegének hat százalékát nyerte el a főváros V. kerületének önkormányzata. Az önkormányzat összesen négy pályázatot nyújtott be

tanyai termékek piacra jutásának elősegítése fővárosi piacokon és tanyás térségek megyei jogú városainak piacain

címszóval, és mind a négyet meg is nyerte – írja a napi.hu. Egyenként

  • 53 753 004;
  • 58 315 860;
  • 58 318 717;
  • 57 950 100 forintot nyert.

A belvárosban egy csarnok van, a Hold utcában, de ezek szerint a jövőben elárasztják a környéket a tanyasi őstermelők!

A kerület önkormányzata délután azt közölte, hogy szeretné felújítani a kerület tulajdonában lévő Hold utcai Vásárcsarnokot. Az elnyert összegeket teljes mértékben a felújításra fordítják. (Kialakítanák a szagelszívást a galérián, minden egyes üzlethelyiségbe bevezetnék a gázt, korszerűsítenék a fűtést és az elektromos hálózatot, és akadálymentessé tennék az egész csarnokot.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.