Fellegi Tamás a magyar kormány lobbistája lett Washingtonban

POLITIKA
2013 november 08., 16:12

Elég jó sztorit talált a politics.hu.

Úgy tűnik, hogy Fellegi Tamás az EuroAtlantic Solutions nevű cég képviselőjeként fogja a Miniszterelnökség érdekeit képviselni Amerikában. Fellegiék és a Prime Policy Group együtt győzködi majd a kongresszust, az elnöki hivatalt, a befektetőket, a véleményformálókat, az amerikai zsidó közösséget és az Amerikában élő magyarokat, hogy amit a magyar kormány csinál, az rendben van.

Közben Fellegi, aki volt ugye itthon fejlesztési miniszter, meg IMF főtárgyaló is a Hungary Initiatives Foundation nevű alapítványban is benne van. A szervezet elvileg a magyar kormánytól "személyileg és pénzügyileg is függetlenül, politikamentesen" népszerűsíti Magyarországot. Mondjuk ezek szerint a személyi függetlenséget kicsit máshogy tekintik, mint az átlagos olvasó.

A teljes írást itt lehet elolvasni, vannak benne még érdekes dolgok. Angolul van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.