Az ABC bemondónője élő adásban csináltatott mammográfiás szűrővizsgálatot, majd kiderült, hogy rákos

Egészségügy
2013 november 11., 21:02
comments 12

Amy Robach még előző hónapban ment át egy adás közben elvégzett szűrésnek a Good Morning America reggeli adásában, ezzel is promotálva a mellrák elleni védekezés lehetőségét és a szűrővizsgálatok fontosságát.

Hétfő reggel tudta meg, hogy a vizsgálat mellrákot mutatott ki nála, ezért még a héten kettős masztektómián fog átesni.

Az orvosok azt mondták neki, aa mammográfia mentette meg az életét. Robach bejegyzésben mesélte el, mi történt vele, annyit írt, hogy testileg és lelkileg annyira készült fel a beavatkozásra, amennyire egy hasonló szituációban fel lehet.

A 40 éves műsorvezető reméli, hogy története és küzdelme is segíthet abban, hogy mások is ráébredjenek, mennyire fontosak a szűrések. (via Atlantic Wire)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.