A párizsi reptér mosdójában ébredt a Manchesterben bulizni induló srác

életmód
2013 november 19., 19:04

Luke Harding az észak-angol iparváros Tokyo nevű klubjában itta le magát rettentessen. Az estéjével kapcsolatban sok minden ködös ugyan, de az biztos, hogy másnap a francia fővárosban köszöntötte a reggel.

A 19 éves férfi hajnali négykor hívott egy taxit a Tokyohoz, hogy hazamenjen, de útközben jó ötletnek tűnt, ha inkább a reptérre hajtat. Közben telefonján jegyet vásárolt a hajnali hatos párizsi járatra. Szerencséje volt a lastminute akcióval, 100 fontért kapott jegyet.

És másnap reggel magához is tért. A Charles De Gaulle reptér mosdójában. 800 kilométerre otthonától. Az acéliparban gyári munkásként dolgozó fiatal akaratán kívül igazi Twitter-sztár lett, amikor elkezdett posztolni a helyzetéről, barátai pedig otthon reblogolni kezdték a párizsi posztjait. Hamar megbarátkozott a szereppel, egyre több posztot küldött a francia városból.

Olyanokat írt, mint hogy

Kibaszott drága itt minden. Anyám azt gondolja, hogy egy idióta vagyok.

Háromszor sétáltam el az Eiffel-torony mellett, fogalmam sincs, hol vagyok.

A hazaútja még szörnyebb volt, ki kellett fizetnie 170 fontot a visszajegyre, ráadásul ekkor rettenetes másnaposság is gyötörte már.

Otthon azt mesélte, hogy az egész este úgy indult, hogy munka után elmegy meginni a haverjaival egy sört. Egyikből jött a másik sör, végül pedig az ötlet, hogy menjenek át az éjszakai klubba. Ott még többet ittak, majd rájöttek, hogy unatkoznak, és úgy döntöttek, hazaindulnak. Ez a többieknek sikerült is, neki nem.

A repülőútra szinte egyáltalán nem emlékszik, de arra még igen, hogy mennyire jó ötletnek tűnt a taxiban olcsó repülőjegyet keresni a telefonján.

Párizs amúgy tetszett neki, csak elég hideg volt. És bár elég sokba került az utazás, de cserébe ez egy olyan sztori, amit évekig mesélhet a haverjainak. Például egy kocsmában megivott sör mellett. (via DailyStar)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.