Levlistás buzizás lett a cigányalázás vége a Mazsihisznél

káosz
2013 november 23., 21:12

Nem, mindez nem Novák Előd fejében történik. Tényleg ez a helyzet.

Volt ugye a Mazsihisz és a Magyar Iszlám Közösség közös csenyétei akciója, amiről a 444 is megírta, és egyébként is minden jóérzésű ember láthatta, hogy minimum visszataszító volt.

Ez a Mazsihisznél is feltűnt S. Dávidnak, aki a szervezet levelezőlistáján javasolta, ítéljék el az akciót, írja az Index.

Válaszul Feldmájer Mátét, a Mazsihisz korábbi elnökének fia közölte:

"Nekem egy olyan ember, aki homoszexuális, ..., közben érinti a Tórát, olvas belőle, kántorkodik, és még a közgyűlés tagja is, ne tegyen javaslatokat."

Feldmájert többen is elítélték ezért, volt, aki szerint le is kellene mondania a Mazsihisz ifjúsági szerveztében betöltött pozíciótól. Szerinte viszont ez csak egy újabb ellene szervezett akció.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.