Gyász: a bíróság ítélete szerint be kell zárnia a csípősszószt gyártó Sriracha-gyárnak

gyász
2013 november 27., 17:16

Egy hónapja írtuk, hogy bezárhat a világ egyik legjobb csípős szószát gyártó gyár a szemet csípő gőzre panaszkodó irwindale-i lakosok miatt. A városvezetés be akarta záratni a gyárat, és kedden a bíró nekik adott igazat, így részlegesen le kell állnia a termelésnek.

photo_camera R.I.P. A !!444!!! szerkesztőségi integető macskája szomorúan búcsúztatta el a !!444!!! szerkesztőségi Sriracháját.

Pedig a kevés helyi lakosnak egy évben csak három hónapig kell szenvedniük, ugyanis ennyi ideig tart az alapanyag feldolgozása, aminek ráadásul nem is most van a szezonja, szóval az ítéletnek egy darabig nem lesz hatása. De amint újra üzemelhetne a gyár, először durva áremelkedés, majd hiány jön.

A várost képviselő ügyvéd azt mondta, hogy az ítéletet még megtámadhatja a csípősszószgyár, de a város jobban örülne egy bíróságon kívüli megegyezésnek.

(Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.