Annyira unta, hogy öt órája vásárolnia kell a barátnőjével, hogy inkább öngyilkos lett

karácsony
2013 december 09., 15:39
comments 22

Tao Hsziao a barátnőjével vásárolgatott Csiangszu kínai tartományban. A lány ragaszkodott hozzá, hogy még egy boltba nézzenek be, de a 38 éves férfi kicsit unta már a vásárolgatást, amit öt órája csináltak.

A férfi panaszkodott, hogy így is annyi szatyruk van már, hogy el sem tudják vinni, de a nő nagyon szeretett volna még bemenni egy cipőboltba, ahol elég nagy akciók voltak. A férfi erre azt mondta, hogy így is túl sok cipője van, egész életében nem tudná őket elhordani. A nő erre ordítani kezdett vele, hogy zsugori, és tönkreteszi a karácsonyt.

A férfi erre leejtette a szatyrokat, átlendült a korláton, majd hét emelettel lejjebb szörnyethalt a karácsonyi dekorációkon. A plázában kisebb sokk volt az ugrásból, de hamar elvitték Tao testét. Senkire nem esett rá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.