Az MTI-t nem érdeklik ilyen pimf emberek, mint Sólyom László vagy Tölgyessy Péter

politika
2013 december 12., 11:00
comments 4

Épp reggel volt róla szó, hogy szakmailag tovább erősítik az MTI-t. Van honnan.

Volt tegnap egy könyvbemutató, egy Mérlegen az alaptörvény című könyvről beszéltek mindenféle emberek.

Valami Sólyom László nevű izgága arc (talánköztársasági elnök volt, meg az Alkotmánybíróság elnöke), egy bizonyos Tölgyessy Péter (országgyűlési képviselő lehetett, meg mintha írogatna néha ezt-azt), meg egy ilyen Stumpf meg Dienes-Oehm nevű figura (alkotmánybírák, vagy mi). Szóval ezek a totál jelentéktelen, pimf emberek beszélgettek az új alkotmányról.

Úgyhogy erre az MTI (a commentcom szerint) nem is küldött se tudósítót, se fotós. Sőt, az egész esemény meg sem történt, ami a magyar állami hírügynökséget illeti. Jobb is, hogy nem zavarják össze ilyen huszadrangú eseményekkel az embereket. És amúgy is egy nappal korábban épp volt szó jogi ügyekről, akkor a Nemzeti Jogvédő Szolgálat könyvét méltatta Morvai Krisztina.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.