A gyermekmentő szolgálat vezetője egymaga döntött arról, hogy nem kell Krasznai Tünde a karácsonyi műsorba

zene
2013 december 19., 13:22
comments 16

Dr. Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat egyik alapítója és elnöke közleményt írt az Origónak, amiben elmondta, hogy a karácsonyi programok megszervezésével megbízott kollégái tájékoztatták, hogy az X-Faktor egyik döntőse korábban pornózott. Ekkor döntött úgy, hogy arra kéri az RTL Klubot, hogy őt ne küldjék a parlamentbe szervezett karácsonyi ünnepségre.

Én nem láttam az X-Faktort, és nem ismertem Krasznai Tündét. A szükséges döntés-előkészítés után egyedül hoztam meg a döntést, és kértem meg az RTL Klub vezetőit, hogy Krasznai Tündét ne szerepeltessék a karácsonyi műsorunkban. A döntésbe senkit nem vontam be, mert tisztán gyermekvédelmi szempontok szerinti, politikamentes döntést szerettem volna hozni. Így aztán a döntésről csak utólag értesült a Gyermekmentő Szolgálat elnöksége

- írta a közleményében.

Edvi arról is írt, hogy szerinte Krasznai semmiképp nem hős és példakép, hiába próbálja meg az RTL Klub ezt kihozni a történetből, hanem áldozat.

Mi biztosan nem csináltunk volna médiakampányt Tünde előéletével kapcsolatban, hogy aki addig nem ismerte, ebből aztán biztosan megismerje azt. Erre nem volt szükség. Ebben a médiakampányban egészen biztosan elsősorban Krasznai Tünde sérül.

- írta még. (via Origó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.