Papcsák Ferenc egyre nagyobb tényező a világpolitikában

politika
2013 december 25., 20:44
comments 12

Nemrég megírtuk, hogy Papcsák Ferenc, Zugló polgármester világpolitikai játékos lett, mert egy azeri lapnak adott interjúban egyenesen felszólította Örményországot, hogy vonuljon ki Hegyi-Karabahból. Papcsák szerint Örményország provokálta a nemzetközi közvéleményt egy hegyi-karabahi repülőtér építésével, illetve úgynevezett elnökválasztás megrendezésével. A két ország a térségen régóta vitázik, és elég komolyan veszik a dolgot.

A Zuglói Kissinger ezután azt mondta, hogy ő soha nem adott ilyen interjút, nem is állított soha ilyesmit. A Népszabadság kiderítette, hogy Papcsák tényleg nem személyese nyilatkozott az azeri lapoknak, hanem az Európai Azerbajdzsán Társaságnak küldött a Fidesz külügyi kabinetje egy hivatalos levelet. A levélen Papcsák aláírása volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.