300 milliárd forintot ad a kormány az egyházaknak az unió pénzéből

gazdaság
2013 december 28., 19:46
comments 13

A történelmi egyházak előnyben részesülnek majd a következő ciklus uniós pályázataiban, válaszolta Lázár János Varju László DK-s képviselő írásbeli kérdésére. Varju azt kérdezte, hogy mi ennek az oka. Lázár azt írta, a 7 éves költségvetési keretösszeg 4 százalékát költheti minden tagállam a központi kormányzati apparátus keretében dolgozó kollégák fizetésére, ellátására, informatikai eszközökkel való felszerelésére. Amennyiben egy tagállam úgy dönt, hogy ezt az összeget nem veszi igénybe, lehetősége van ezt a pénzt is konkrét fejlesztésekre fordítani. Ezt a mintegy 300 milliárdot kapják meg az egyházak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.