Az eladó felé lőtt a trafik kirablója

bűnügy
2014 január 05., 11:59
comments 1

A hír megvolt tegnap, hogy lövés dördült egy budapesti, Thököly úti trafikban, január 4-én 20 óra 23 perckor. De az csak a rendőrség által most közzétett videóból látszik, hogy a rabló, aki előbb gondosan becsukja az ajtót, így a fóliázás miatt semmi sem látszik kintről, a bevétel átvétele után az eladó felé lő a fegyverével, majd távozik. Az eladó nem sérült meg. A rablásról a biztonsági kamera készített felvételt, a rendőrség egy ötven körüli férfit keres, és kéri a lakosság segítségét. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.