Tudományosan bizonyított, hogy a Sátántangó a világ kedvenc magyar filmje

FILM
2014 január 08., 19:07
comments 12

filmterkep

Azt továbbra sem tudni, hogy mi a pálya Krasznahorkai László és Tarr Béla közt, a fenti térképből viszont világosan kiderül, hogy az IMDB felhasználói szerint mi egyes európai országok filmművészetének legnagyobb alkotása. Az tuti, hogy csak mi vagyunk akkora királyok, hogy egy hét óránál is hosszabb alkotással taroljuk le a világot. A térképen vannak még érdekességek bőven, szegény skótok nem biztos, hogy kényelmesen érzik magukat a Trainspottingtól, és Michael Hanekének se mutassa meg senki, mi a pálya Ausztriában. (via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.