18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Erre veri a magyar

érdekes adat
2014 január 09., 21:20
comments 64

Decemberben beszámoltunk arról, hogy mi érdekelte leginkább a Föld pornót néző népességét.

A pornmd vidómegosztó magyarországi adatait most közüljük.

Az oldal magyarországi látogatói leginkább a „facial” szóra kerestek, vagyis az arcra élvezés váltott ki leginkább érdeklődést.

A második és harmadik azonban ugyanaz a téma: „mom and son” illetve „mom son”. Vagyis valójában a magyarok számára az a legizgalmasabb, ha édesanyák és fiaik élnek nemi életet egymással. Az már csak hab a tortán, ha ez arcra élvezéssel fejeződik be.

Negyedik az „enema”, ami beöntést jelent.

Az ötödik szimplán annyi, hogy „sex”.

porno

A „fake agent” a hatodik. Ez olyan filmecskét jelent, amiben valaki nagyon sok pénzt hozó pornókarriert ígér egy utcáról beeső naív lánynak, ha a kamera előtt most lefekszik vele, és ezzel bebizonyítja, hogy alkalmas a munkára.

Hetedik a „cuckold”, ami hűtlen asszonyok történeteit feldolgozó alkotásokat gyűjt csokorba.

A „fur coat” a nyolcadik. Ez bundát jelent, a szó ruhadarab értelmében.

Kilencedik a „hairy”, vagyis „szőrös”, itt leginkább a szeméremdomb állapotára utalva.

Tizedik a „latex”, ami a szereplők testhez simuló, fényes műanyag viseletére utal.

Délkeleti szomszédunknál sokkal inkább átfűti a nemzeti érzés a pornófogyasztást. Romániában a legkeresettebb szó a „román”, a második pedig a „Románia”. Harmadik a rabszolga.

Az osztrákokat viszont a németek érdeklik: első arrafelé a „german” és ötödik a „deutsch” szakkifejezés.

Amúgy a legjellemzőbb, hogy minden nemzetnek saját maga felé húz a keze. Hiszen a hollandok, a franciák, a britek, a németek és a lengyelek is vezető kulcsszava saját nemzetiségük. Ukrajnában viszont az „orosz”, Belgiumban pedig a „francia” szóra keresnek a legtöbben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.