Harmincezer budapesti úszhatja meg a parkolási bírságot

Budapest
2014 január 10., 19:25
comments 2

Egy ügyvédi iroda ugyanis nem számolt el a követelésekkel.

Ha a tulajdonos nem fizeti be a pótdíjat, a parkolási társaság egy éven belül ügyvédet bízhat meg a követelés behajtásával. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. 2007-ben 136 ezer ilyen ügyet adott át egy ügyvédi irodának. A cég szerint az ügyvéd 35 ezer üggyel nem számolt el, ezért a kft. feljelentést tett - számolt be az M1 Híradója.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség ügyvédi visszaélés gyanúja miatt december 30-án elrendelte a nyomozást. Gyanúsított még nincs, az eljárás most ismeretlen tettes ellen folyik.

Az ügyvéd a Híradótól értesült az ellene tett feljelentésről és a nyomozás elrendeléséről. Azt mondja, minden aktával elszámolt, és tiszta a lelkiismerete. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.