Gyanús csomagot találtak egy OTP előtt az Andrássy úton, de nem bomba volt

bűnügy
2014 január 15., 16:31
comments 12

rendőrség andrássy

Lezárták az Andrássy utat a 6. szám előtt. Olvasónk, KM küldte be erről a fotót, és azt írta: „A Deák és az Opera között, elég sok a rendőrautó”. Az ORFK sajtóosztályán azt mondták, hogy egy gyanús csomagot találtak az Andrássy út 6. előtt. Ott, egy OTP bakfiók található. (Egy szemben lévő házban dolgozó hölgy azt mondta, hogy nem evakuálták az épületet, amiben van, de nem is hagyhatják el azt.)

A rendőrség azt írta, hogy 16:44-kor a bankfiók előterében találták a gazdátlan csomagot, amit a bank biztonsági őre egy közeli kukába dobott. A tűzszerészek is a helyszínre mentek, de bűncselekményre utaló jel nem merült fel, a rendőrök csak egy cd-tisztítót találtak, amit valaki elhagyott.

photo_camera Tűzszerész vizsgálja a csomagot, amiben csak egy cd-tisztító volt. Fotó: Lakatos Péter / MTI

A forgalmat egy ideig elterelték, de már az is zavartalan.

A felhajtás azért volt, mert hétfőn hajnalban Angyalföldön két bankfiók előtt felrobbantottak egy bombát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.