Újra van "Szex, szerelem, gyengédség"!!!4!!!44!

SZEX
2014 január 16., 16:24
comments 9

Lehet, hogy nagyon rég óta van a Durexnek ez a szexológusos oldala, de velem csak ma jött szembe Tumblren.

A Szex, szerelem gyengédség rovat ugye a Bravoban ment régen. Kevés dolgot találtam 10-12 éves koromban annyira szórakoztatónak, mint azt. Valószínűleg ez volt a teteje.

always

(Plankó Gergő és Fülöp Peti remake-je errefelé.)

Voltak kísérletek feléleszteni a dolgot, főleg különböző tinimagazinokban, de ezek a közelébe se értek az eredetinek.

Van viszont ez az oldal, ahol ha nem is ilyen Bon Jovi szintű sztorik vannak, de azért elég jók. És nyilván egy csomót maguknak küldenek be a szerkesztők, főleg azokat, amikben a megfejtés valamilyen óvszer vagy síkosító, pont amilyet a cég gyárt. De így is vannak gyöngyszemek,

Rendszertelenül

"Kedves Doktornő! Nap mint nap, rendszertelenül, egy-egy pillanatban elélvezek. Lehet ennek valami biológiai oka ? Vagy bármilyen, befolyásolható oka ? Válaszát előlre is köszönöm."

Valószínűség

"Kedves doktornõ! a barátommal szexeltunk, használtunk óvszert,elélvezett. 10 perc eltelte után orálisan kényeztettem (nem élvezett el) majd óvszer nélkül hatolt be a péniszével,azonban ez csak max.1 percig tartott. a kérdésem az lenne, hogy: mekkora a valószínûsége annak hogy ilyen módon teherbe lehessen esni?

 

A részletes történetismertetés ellenére az egyes mozzanatok hatékonysága, és így a veszély mértéke igen nehezen mérhető fel."

Amikor már vissza kell venni

"kedves erika ! kérdésem az lenne hogy szeretném ha irna nekem 2kérdésem lenne: 1. csókkal kapcsolatban mivel még nem tőrtént meg az első! pontosan hogyan is kell mire kell oda figyelni? 2. a simogatással kapcsolatban mi az ami még nem tulzás és mi az ami tulzás? meddig szabad el menni? mi az a pont amikor már vissza kell venni? várom levelét! :) srác :)"

25cm

"Tisztelt Doktornő! Azt szeretném megkérdezni, hogy a én még szűz vagyok és a barátommal nem sokára szeretnénk lefeküdni egymással de az a gond, hogy neki 25cm és vastag, annyit szeretnék kérdezni, hogy ez gond lehet vagy keressek kisebb méretű srácot?"

Az ő számáról

"Tisztelt Dr. Erős Erika, az utóbbi időben a párom egyre többször és már már lassan jobban kívánja az együttlétet mint én saját magam,és olyanokat akar bevállalni mint pl.: orális együttlét;69...stb.. Ez a növekvő vonzódás az ő számáról minek köszönhető? :)"

Van még rengeteg, nézzenek körül!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.