Orbán Viktor egy őszinte srác

POLITIKA
2014 január 20., 08:37
comments 16

Előszedett a Blikk egy 1989-es videót Orbán Viktorról, ami nem volt eddig se ismeretlen, de teljesen más rajta a miniszterelnök, mint mostanában. Szerény, néha kicsit zavarba jön, aranyos. Beszél Simicska Lajosról is!

  • Megverte nagyon az apukája, egyszerű közegből jött.
  • Focista akart lenni, de nem érzett elég tehetséget magában.
  • Simicska Lajos a legokosabb barátja.
  • Tanár lenne, nem politikus.

A Blikk által idézett videó tavaly májusban került ki az Indavideóra, 31-én, Orbán Viktor 50. születésnapján, vagyis korántsem nóvum. Viszont Áder János a hétvégén kiírta a következő választásokat. Az Emberarcú Orbánviktor lehet, hogy az idei kampány egyik kedves motívuma lesz? Erre utal, hogy már pénteken elővett egy kordzakót és egy kockás inget, és abban ment a rádióba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.