Ne legyen több bankomat, ami nem ad százezer forintot az embernek!

politika
2014 január 26., 12:35

Vizsgálják meg, hogy meg lehet-e emelni a 150 ezer forintos havi ingyenes pénzfelvételi határt, illetve azt, hogy ne kétszer, hanem négyszer lehessen ingyen pénzt felvenni, javasolta a Fidesz parlamenti frakciójának tanácskozásán Németh Szilárd.

Németh még arra is kötelezné a bankokat, hogy minden egyes automatából legalább százezer forintot fel lehessen venni, mert szerinte "ma van olyan automata, ami nem ad százezer forintot az embernek".

Csak remélni tudom, hogy Németh is arra gondol, amire én:

a kifogyhatatlan bankomatra.

Németh szerint amúgy a banok "nem fogadták nagy örömmel", hogy mindenféle állami beavatkozások újabb költségeket terhelnek rájuk. Ehhez képest "megdöbbent" azon, hogy a bankok emelték a számlavezetési díjakat és megszűntették saját készpénzfelvételi akcióikat.. Ez ügyben vizsgálatot szeretne. (Via Világgazdaság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.