18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A barátnőm mindenre hajlandó, de arra nem. Mit tegyek?

életmód
2014 január 27., 09:22

Kedves Anarki,

Mi egy kiegyensúlyozott, hetero pár vagyunk. A szexnek csak azokat a formáit nem műveljük, amik a neten is komoly mélységben találhatók csak meg. Én rettenetesen élvezem a nyelvemmel végigsimogatni a partnerem hátsóját akár "ott" is. Néha őrületes vágy fog el, hogy belefúrjam az arcom a feszes kerek farpofák közé. De a nyelvvel való kényeztetést, évek alatt is alig 2 alkalommal sikerült csak összehozni. Pedig a hátsó kényeztetés más formáit kifejezetten élvezi és igényli.

Mivel mégis volt példa ilyen nyalakodásra - akkor gyengéd játékos kötözés után eljátszotta, hogy teljesen kiszolgáltatott és azt tehetek vele amit akarok - ezért azt hiszem, valami rendkívül erős gátlás van jelen amit oldani lenne jó valahogy! De hogyan?

Erre a problémára kérném tisztelettel a tanácsodat, mileőtt végleg elenyészt a gyötrelem...

Tisztelettel:

Radzsas

Kedves Radzsas,

Lehet, hogy egyszerű a magyarázat. A világért sem akarlak riogatni, de biztosan tudod, hogy az orális-anális szextől egy csomó fajta fertőzést el lehet kapni, és erre valamennyi esély mindig van, akármilyen alaposan mosakodtok meg előtte.

Lehet, hogy a barátnőd ezt tudja, és téged félt, amikor elhajt. Aztán az is lehet, hogy nemcsak téged félt, hanem magát is, mert ha később mondjuk megcsókolod, ő is simán benyalhat valamit. A vaginális fertőzésről már nem is beszélve.

Ez is lehet, az is lehet, minden lehet. De tudod, mit, Radzsas, találgathatunk mi itt kettesben napestig, és úgy sem biztos, hogy rájövünk a megoldásra. Úgyhogy kérdezd meg tőle.

Te elmondod neki, hogy az ánusz és környéke teli van idegvégződésekkel és nagyszerű erogén zóna, bár ő biztosan tudja, hiszen már próbáltátok (a helyedben a gátlás szót ki nem ejteném a számon, főleg hogy a barátnőd egyáltalán nem tűnik gátlásosnak). Ő meg elmondja neked, mi zavarja benne. Aztán eldöntöd, hogy megpróbálod-e tovább győzködni, vagy tudsz ezzel a fájó hiánnyal együtt élni, és kinéztek magatoknak az interneten valami sokkal jobbat.

Bónusz társalgási téma, csak így kettőtöknek: fordítva vajon szoktátok csinálni? És ha igen, miért nem?

Szia,

anarki

xxx

Kedves 444-olvasók,

A Tabuk Nélkül Csütörtökben párkapcsolati és szexuális tárgyú kérdéseitekre válaszolok. Bármilyen kérdésre, tabuk nélkül, úgyhogy írjatok bátran!

Néhány tudnivaló:

  • Nem minden kérdésre van időm válaszolni, ezért elnézést.
  • Viszont nem gyártok kamu kérdést, soha.
  • Nem pótolom a pszichológust, a pszichiátert. Akinek komoly gondja van, forduljon szakemberhez.
  • Kommentelni nem lehet. Nem miattam, hanem azok miatt, akik kérdeznek.
  • Minden nevet és emailcímet bizalmasan kezelek, ami azt jelenti, hogy soha senkinek. Azért valahogy írjátok alá a mailt, hogy legyen kinek válaszolni.
  • Ennyi az összes szabály, úgyhogy kérdezzenek őszintén. Tabuk nélkül, mint az Abony és környéke!

Ide írjatok: anarki@444.hu