Szalvétákra írt 826 üzenetet lányának a haldokló apa

bulvár
2014 január 28., 16:07

napkin-notes-dad-2

W. Garth Callaghannek gyógyíthatatlan rákja van. Azt akarja, hogy a lánya halála után is érezze, hogy szereti.

Ezért 826 üzenetet írt szalvétákra. Minden napra egyet a lány érettségiéig. Így minden nap magával vihet egyet az uzsonnájával együtt az iskolába.

Callaghant 2011. óta harmadik alkalommal diagnosztizálták rákkal. Az orvosok most 8 százalék esélyt adtak neki, hogy túléli a következő 5 évet.

Mióta 2011-ben megtudta, hogy súlyos beteg minden idejét Emma nevű lányával tölti. Akkor kezdett el ilyen üzeneteket írni neki szalvétákra, amit azóta is tart.

Ilyeneket ír a lánynak.

"Az álmok és a valóság közötti távolságot fegyelmezettségnek hívják."

garth-and-emma

(Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.