Szinkronteszt: Haás Vander Péter vagy Spilák Klári?

tévé
2014 február 09., 16:04
comments 38

muzsika hangjai

  • Bicskey Lukács
  • Huszárik Kata
  • Csankó Zoltán
  • Gruber Hugó
  • Kisfalvi Krisztina
  • Pusztaszeri Kornél
  • stb.

Talán még a szüleink teljes nevét sem hallottuk annyiszor, mint Kránitz Lajosét a Dallas végén, a legtöbben mégsem tudják, hogy hogy nézett ki. Legutóbb képekkel kellett összepárosítani a híres szinkronszínészek neveit, ami a többségnek eleve esélytelen vállalkozás volt.

Most egyszerűbb a feladat: az újabb szinkronműveltségi tesztben a tapasztalt tévénézőknek 10 szinkronszínészt hang alapján kell felismerniük. Aki a vége főcím alatt még mindig nem kapcsol el – már ha egyáltalán nem vágják ki –, annak ez a 10 kérdéses teszt simán meglesz.

Időkorlát most sincs, a csalóknak megvetés jár.

1. Randy Marsh magyar hangja a South Parkban


2. Michael C. Hall magyar hangja a Dexterben


3. Ben Stiller magyar hangja a Trópusi Viharban


4. Amanda Bearse magyar hangja az Egy rém rendes családban


5. Sylvester Stallone magyar hangja a Pusztítóban


6. Patrick Duffy magyar hangja a Dallasban


7. Kim Raver magyar hangja a Harmadik műszakban


8. Hugo Weaving magyar hangja a Mátrixban


9. Jennifer Aniston magyar hangja a Jóbarátokban


10. Pumukli magyar hangja



Aki az összes híres szinkronszínész neve között szeretne böngészni heves homlokcsapkodás közepette, az itt teheti ezt meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.