Megvan minden idők legbutább magyar képviselőjelöltje

POLITIKA
2014 február 11., 18:30
comments 361

Már nem úgy buta, hogy nem képes rendesen eldugni 240 millió forintot, vagy ész nélkül rajong Vlagyimir Putyinért, hanem hogy kevesebb esze van, mint egy kilenc éves gyereknek. Ismerjék meg Vida István Károlyt, a Magyar Hajnal neonáci párt képviselőjelöltjét.

vida

Vidát egyébként a magyar politika jobb széle és a Lipót mező találkozásáért rajongók már ismerhetik néhány éve. Ő volt az, aki 2013 februárjában átugrott a parlamenti kordonlánc fölött, és megpróbált bejutni a parlamentbe. Ráadásul mindezt félmeztelenül karlendítgetve próbálta tenni, aminek köszönhetően jól látszott a jobb vállára tetovált horogkereszt.

Vidának ebből bírósági ügye lett, amiről kiváló videóriport is készült. Már abból a szempontból kiváló, hogy a végén nyilatkozó Vida hadakozása a magyar nyelvvel és az értelemmel egészen kiváló szórakozás. A jogi hercehurca azonban a jelek szerint nem vette el a kedvét a közéleti szerepvállalástól, kampányát már meg is kezdte a Facebookon.

Az oldal kicsit emlékeztet azokra, amiket általános iskolások tartanak fenn, hogy a világ dolgairól elmélkedjenek baráti körüknek. Nagyjából ezt csinálja Vida is, szélsőségesen liberális módon ignorálva a magyar helyesírást és az egyetemes logika szabályait.

Eszmefuttatásait mintha egy fordítógép generálná, de éppen ezért egyszerűen megunhatatlanok. Ráadásul Vida ízig-vérig modern politikusként közvetlenül tartja a kapcsolatot potenciális választóival, és rendszeresen válaszol felvetéseikre.

Nekem ezek a kedvenceim. de tényleg nehéz volt választani a sok briliáns eszmefuttatás közül.

1

Véleményem szerint a minimálbér emelése szükséges.
A legcélszerűbb meghatározása a minimálbér öszegének szerintem a következő:
A minimálbér a mindenkori kenyér átlagárának 1000szeresével kell egyenlő legyen.
Jelen esetben ez legalább 250.000 forintot jelent.
Kitartás a végső győzelemig!

2

Egyértelmű feladat számunkra meghódítani az államot, ami után kötelességünk könyörtelenül érvényesíteni a Magyar Nemzet akaratát.
Kitartás a végső győzelemig!

3

Ma megkaptam a szórólapokat és holnap reggel már kezdjük is telíteni.
A körzetemben kezdenek alakulni a dolgok, ami jó hír a Mozgalomnak, de rossz hír a pénzközpontú politikusok számára.
Kitartunk a végső győzelemig!

Ebből tényleg nem lehet más, csak végső győzelem. Meg kitartás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.