A megújult ŠKODA Yeti

hirdetés
2014 február 12., 10:17
comments 18
ad

A ŠKODA modelljeinek frissítése 2014-ben is tovább folytatódik, a megújult Yeti idén gördül le a gyártószalagokról. A nagysikerű kompakt SUV-vel kapcsolatos legfontosabb változás, hogy immár két változatban jelenik meg. Míg az elegáns megjelenésű Yeti a városi terepre, addig a Yeti Outdoor kifejezetten kalandra termett. Mindkét verzió megújult formavilággal, felfrissített utastérrel és innovatív műszaki megoldásokkal érkezik hazánkba.

yetik

A Yeti modern külseje a ŠKODA új formanyelvét tükrözi. Az orr-részt alaposan átalakították; új formát kapott a motorháztető, megújultak a sárvédők, az első hűtőrács, valamint a ködlámpa is. A karosszériával megegyező színűre fényezett, első lökhárító formája szintén módosult. A motorháztető szembetűnő elemévé pedig az új ŠKODA embléma vált.

yeti_szembol

Az utastér is vonzóbb lett, köszönhetően a háromküllős kormánykeréknek, az új anyagú és mintázatú kárpitoknak, illetve a műszerfal megújult dekorbetétjeinek. Technikai megoldásaiban számos innovatív megoldást találunk. Első ízben jelennek meg a modellsorozat kínálatában a LED-technikájú, nappali menetfénnyel kiegészített Bi-Xenon fényszórók és az opcionálisan rendelhető tolatókamera.

yeti_belso

A Yeti a terepen is megállja a helyét. Az off-road funkciógomb megnyomásával az autó terep-üzemmódba vált. A 4x4 meghajtás, a kipörgésgátló (ASR), az elektronikus differenciálzár (EDS), a blokkolásgátló rendszer (ABS), valamint a lejtmenetvezérlő rendszer (HHC) biztosítja, hogy ugyanolyan magabiztosan jusson fel a hegyre, mint onnan le.

off_road

Ami a motorválasztékot illeti, az új ŠKODA Yeti háromféle benzin- és ötféle dízelmotorral rendelhető, amelyek közül kettő (az 1.4 TSI/122LE és az 1.6 CR TDI/105 LE) Green tec csomaggal is elérhető.

További információért keresse fel márkakereskedéseink egyikét, vagy regisztráljon tesztvezetésre a www.skoda.hu oldalon!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.