Magyarország legmodorosabb kampányeseményei sorozatunkból

POLITIKA
2014 február 14., 13:19
comments 7

Emlékeznek még Pócs Jánosra? Ő volt az, aki szenteste a templomban kedveskedett a hívőknek ízléses kampányajándékokat. Aztán amikor megkérdezték erről a dologról, akkor az újságírókat gyűlöletkeltőzte.

Pócs János ismét nagyot gurított. A Jász blogra küldött be valaki egy képet, és sztorit arról, hogy a képviselő plakátjai ellepték a jászberényi kórházat.

Erről van szó:

pocs_korhaz

Ennek tényleg minden sora arany.

Ha a méltóságos képviselő úr nem adja át a lakosság üzenetét, akkor az eü dolgozók nem tudják, hogy a betegek hálásak a munkájukért. A Jász blog azt írja, hogy a dolgozók nem voltak elragadtatva attól, hogy Pócs a kórházukban kampányol.

Ha valaki járt tegnap a vacsin, és van kedve elmesélni, hogy mi volt, az írjon a szerk@444.hu emailre.

Ha hasonlóan erős plakátot vagy kampányeseményt lát, akkor csináljon képet / videót, és küldje be a 14! nevű kampányfigyelő appunk segítségével. Itt lehet letölteni Androidra, itt meg iOS-re.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.