2015-re jön a Vissza a jövőbe! önbefűző cipője

DIVAT
2014 február 16., 12:24
comments 16

A Nike még 2011-ben hozta össze a legendás film legendás cipőjét, akkor 1500 darabot készítettek belőle, majd jótékonysági árverésen összesen hatmillió dollárt kaptak értük, amit aztán a Michael J. Fox Alapítvány számlájára utaltak.

cipo

A cipő nagy siker volt, de volt egy szépséghibája, nem volt rajta önbefűző funkció. Ami nem is csoda, hiszen a film forgatókönyve szerint 2015-ben járunk, amikor felbukkan ez a cipő. A Nike tervezője, Tinker Hatfield pedig egy rendezvényen most megerősítette, hogy 2015-ben tényleg érkezik az önbefűző cipő. Ennél többet még nem tudni, és sajnos a légpárnás gördeszka sincs még sehol, de türelmesen várakozunk. (via Rickey)

Ez meg a reklám még a 2011-es verzióhoz:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.