Tovább erősödik a barátság nemzetünk és Irán között

politika
2014 február 17., 07:12
photo_camera A figyelmetlen szemlélő könnyen összekeverheti, de csak a baloldali a magyar zászló.

A kormány nemcsak szavakban, tettekben is keresi Irán barátságát. Az iszlám forradalom évfordulójára küldött távirat után most kereskedelmi központ nyitását tervezi az országban, ami ellen amúgy kereskedelmi szankciók vannak érvényben.

A Tabrizba tervezett Magyar Házról a Népszava számolt be, de a fontosságát jelzi, hogy még a Magyar Nemzet is átvette tőlük a hírt.

A központ megnyitása előtt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mérte fel a terepet Tabrizban. A delegációt vezető Balogh Sándor szerint Iránból "jó termékek érkezhetnének Európába alacsony áron". Hogy mire gondolt, azt sajnos nem fejtette ki. Iránban a gazdasági szankciók miatt nagyjából mindenből hiány van, még benzinből is, mert bár az országban rengeteg az olaj, finomítókapacitás nincs. (Via Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.