https://444.hu/assets/ferenc-pápa.jpg

Így néz ki Ferenc pápa személyi igazolványa és útlevele

vallás
2014 február 18., 12:57
comments 13

Ferenc pápa új személyi igazolványt és útlevelet kapott eredeti nevére (Jorge Mario Bergoglio), egyszerű argentin állampolgárként. Argentína belügyminisztere, Florencio Randazzo azt mondta, hogy Ferenc pápa új személyi igazolványt és útlevelet kért, hogy továbbra is argentin iratokkal járhassa a világot. A pápáról az argentin belügyminisztérium egy olaszországi irodájában készítették a fotót, és vették le az ujjlenyomatot. Nem sokára kézhez kaphatja az okmányokat.

Korábban egyébként pont ő mondta azt, hogy:

A keresztség bizonyos értelemben a keresztény személyi igazolványa, születési bizonyítványa.

További két nagyon fontos infó a pápáról:

(Fotó: argentin belügyminisztérium via Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.