https://444.hu/assets/venezuela_bekemenet01.jpg

Békemenet volt Venezuelában

külföld
2014 február 24., 09:35

Több száz nyugdíjas vonult fel vasárnap Caracasban, hogy kiálljanak Maduro elnök mellett, aki az utóbbi hetekben verőlegényeket és motoros bandákat szabadított rá az ellene tüntető több tízezer fiatalra. Ezzel egy időben több tízezres kormányellenes tüntetés is zajlott, összecsapásokról most nem érkeztek hírek. A zavargások okairól itt és itt írtunk részletesebben.

photo_camera (REUTERS/Tomas Bravo)
photo_camera (REUTERS/Tomas Bravo)
photo_camera RAUL ARBOLEDA / AFP
photo_camera (RAUL ARBOLEDA / AFP)
photo_camera Béke felirat egy Maduro-támogató szakállába fonva (RAUL ARBOLEDA / AFP)
photo_camera Maduro örült az őt köszöntő tömegnek (REUTERS/Miraflores Palace)

Szombat éjjel derült ki az, hogy elhunyt az a 23 éves lány, akit gumilövedékkel találtak el a rendőrök az arcán. Ő volt a tíz napja tartó összecsapások nyolcadik áldozata.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.