Örökké 1998: Michael Flatley Magyarországra jön

KULTÚRA
2014 február 25., 07:59
comments 4

A fiatal ír, 55 éves Flatley egy ideje már nem szerepel színpadon, de rendezőként eljön társulata márciusi fellépéseire Magyarországra. És ha már itt van, rajongóinak megígérte, ha egészségi állapota engedi, az utolsó számot eljárja a színpadon. A magyarországi turné március 4-én kezdődik Sopronban, majd 5-én Szombathely, 7-én Debrecen, 8-án a Papp László Budapest Sportaréna, végül 9-én Szeged lesznek az állomások.

"Nagyon örülök, hogy Magyarországra jöhetek és újra bemutathatjuk a produkciónkat. Elsősorban azért érkezek, hogy együtt dolgozzak a táncosainkkal, de remélem, találkozhatok a rajongókkal is, akik évek óta hűségesek hozzánk"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.