Most van rád szükség: pulóvert kellene kötni pingvineknek

ÁLLAT
2014 március 05., 20:55
comments 46

A Penguin Foundation nevű alapítvány, ami nevéhez méltóan tényleg pingvinekkel foglalkozik, önkénteseket keres, akik

pulóvereket kötnének pingvineknek.

Igen, erről van szó:

pingvin

De ne vicceljük el, igazából erről:

pingvin2

  • De...
  • De...
  • De miért?

A felhívás komoly. Az alapítvány többek között olyan pingvinek védelmével foglalkozik, amiket olajszennyeződés ért. Az olaj hatására a pingvinek tolla már nem tartja melegen őket, amiért vadászni is kevésbé tudnak. Így meg is fagyhatnak és éhen is halhatnak. Vagy megfulladnak, miközben megpróbálják megtisztítani magukat.

Ez ellen véd a pulóver, aminek pontos mintáját innen lehet letölteni.

A szervezet Ausztráliában működik, így ha valaki kötne nekik (itt a pontos cím), oda kell elküldeni, de egy elszánt pingvinszabót ez aligha tart vissza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.