Idén nem merték átadni a Táncsics-díjat

POLITIKA
2014 március 14., 12:42
comments 17

Tavaly többek között Szaniszló Ferenc kapta az újságíróknak járó állami kitüntetést, de ebből botrány lett, és Balog Zoltán miniszter visszavette tőle. Idén már senkit sem terjesztettek fel rá, így nem is kapta meg senki sem.

Szaniszló Ferenc tavalyi díjából azért lett botrány, mert az Echo TV munkatársa egészen meredek összeesküvéselméletekről tartott fejtegetéseket műsorában. Balog Zoltán először azt mondta, hogy korábbi külpolitikai riportjait akarta megjutalmazni, aztán visszakérte a díjat, amiről Szaniszló le is mondott. Később a Jobbik pótdíjjal jutalmazta az újságírót.

A díjjal 200 ezer forint is jár, amennyiben átadják.

(nol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.