Kövér László: Nagy dolgokat vittünk véghez

gazdaság
2014 március 21., 18:58
comments 22

Azt hiszem ennyi talán elég is lenne az MTI címéből, de biztos van, akit érdekel, mik voltak a nagy dolgok.

A Fidesz vezette kormány gazdasági és morális szempontból is a gödör alján lévő országot vett át 2010-ben, s az első három évet végigküzdötte, de mára beérett e munka gyümölcse, "nagy dolgokat vittünk véghez" - mondta az Országgyűlés elnöke a Pest megyei Halászteleken péntek este egy lakossági fórumon, írja az MTI.

Kövér László a helyi református oktatási központban összegyűlt több mint száz érdeklődő előtt tartott beszédében megköszönte a magyar embereknek nemcsak az elmúlt négy évben, hanem az azt megelőző esztendőkben - a Fidesz-KDNP "építkező időszakában" - nyújtott támogatást.

Úgy fogalmazott: e támogatásnak is köszönhető, hogy az Orbán-kormánynak az EU támadásai ellenére is volt ereje "az elődöktől örökölt 500 milliárdos hiány", illetve a gazdasági káosz leküzdésére.

Annyit tennék hozzá, hogy az államadósság nem csökkent jelentősen, és amit igen, azt is csak a magánnyugdíj-pénzeknek köszönhetjük. A gazdaság pedig nincs jó állapotban. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.