Óriáspatkány tartotta rettegésben a svéd családot

ÁLLAT
2014 március 27., 09:34
comments 26

A siófoki varjúinvázió romantikus lányregény ahhoz képest, amit egy svéd családnak kellett átélnie egy óriáspatkány miatt.

patkany

Bengtsson-Korsåsék konyhájába egy 38 centis patkány költözött (farok nélkül 38), de úgy, hogy átrágta magát egy betonfalon, és még a vízvezetéket is megrongálta.

A család próbálta elijeszteni a rekordméretű rágcsálót, de az nem ijedt meg, hanem egyre inkább felbátorodott, és  a végén már a konyhában grasszált, a frászt hozva a gyerekekre és a családi macskára.

A családfő, Signe Bengtsson-Korsås egy ízben a konyhaasztalra ugorva talált menedéket a patkány elől.

Amikor megértették, hogy négyüknek még a macskával együtt sincs esélyük, Bengtsson-Korsåsék profi segítséghez folyamodtak. Egy patkányirtó cég ipari méretű csapdákat telepített a műveleti területre, és alig egy nap múltán az egyik kapást jelzett.

A vikingpatkány azonban nem adta könnyen magát: a csapdával a nyakán menekülőre fogta. Egy láda alá bújt, ahol végül megfulladt.

További megdöbbentő fotókat Justus Bengtsson-Korsås Facebook-oldalán talál.

(Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.