Ütős, váratlan kampányelem a baloldalról

POLITIKA
2014 április 02., 08:06
comments 13

Az MSZP Szigetszentmiklós már nem is az „Orbán-rezsimet” támadja, hanem nekiment az 1919-től 1944-ig tartó Horthy-korszaknak.

A videón egy idős asszony arról beszél, hogy a Horthy-korszakban a a Bóna-iskolában mikuláskor nem a Mikulást, hanem a kormányzó névnapját kellett ünnepelni, és aki nem jól mondta el a titulusait, az pofont kapott.

Ha ez nem győzi meg az embereket arról, hogy Mesterházy Attila sikeresen legyőzné az államadósságot, és több munkahelyet teremtene, akkor semmi!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.