18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Mire gondol a nő, amikor szopik? És amikor szopatják?

életmód
2014 április 03., 05:04
comments 94

Kedves Anarki!

Nemrég szöget ütött a fejembe egy kérdés, és amellett, hogy a szűkebb körömben elkezdtem boncolgatni, egy ponton érdemes külső szakértő bevonása. Mire gondolnak a NŐK szopatás közben? Oké, nem szopatás, hanem szopás közben. Vagy főleg ha nem is szopnak, hanem szopatják őket. Van azon túl valami, hogy “Aztakurva, mekkora porszívó vagyok”? Milyen érzés a szerelmedet a saját farkával a szádban érezni? És ha még össze is néztek? Miért gondoljuk mi férfiak, hogy tök másra, mint amikor minket leszopnak és felnéznek a szemünkbe? Persze a válasz lehet épp csak annyi is, hogy kurvára semmire nem is gondoltok, és ez így lenne helyes. De nem tudjuk. Érdekel mindenféle megfejtés.

Köszcsi! Leláció Front

Kedves Leláció Front,

Fogalmam sincs. Úgyhogy ünnepélyesen meg is nyitom a kérdést a kedves kommentelők előtt, és természetesen kizárólag a nőnemű olvasók hozzászólásait várom (illetve azokét a férfiakét, akik női álnéven írnak majd be kamu hülyeségeket).

Egyvalamit azonban érdemes tisztába tenni, mert komoly terminológiai zavart érzek, ami már a korábbi szopásos kérdésnél is előkerült a TNCS-ben.

Szóval létezik egyrészt a

felláció

(magyarul szopás, latinul fellatio), amit a nő mint aktív fél végez, és a férfi élvez (vagy elszenved, ez most mindegy).

És létezik az

irrumáció

(magyarul szopatás, latinul irrumatio), amit a férfi végez, és a nő elszenved (vagy élvez, ez most mindegy).

Nyilvánvaló, hogy ég és föld a különbség a kettő között, persze technikailag is, de ami még fontosabb: abból a szempontból is, hogy ki mire gondol közben. Mindkét esetben teljesen más a lelki beállítódás, mások az érzelmi, hatalmi és erőviszonyok, és sokak szerint, akikkel amúgy nehéz nem egyetérteni, a szex alapjaiban csakis erről szól. Mármint az erőviszonyokról, és nem a béna smártechnikáról meg a fogazásról.

Szopást gyakorlók, hajrá, lehet kommentelni!

Szolgálati közlemény: Nem tudom, észrevette-e bárki, de a "mire gondol a nő" és a "mire gondol a férfi" keresésre a Google a találatok első helyén szállítja a Tabuk Nélkül Csütörtököt. Csodálatos siker, köszönet minden olvasónak!

Kérdezni itt lehet, az összes TNCS itt olvasható.

miregondol

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.